5 clàssics que podrien tenir videojoc propi

Qui no ha desitjat entrar en el seu llibre favorit i viure les peripècies que experimenten els seus pesonatges? A Dr Read Good estem convençudes que la tecnologia necessària per aconseguir-ho arribarà algun dia (només ens preocupa si serà abans o després de l’Apocalipsi robòtic). Mentrestant, ens conformarem amb els videojocs d’inspiració literària.

El retrat de Dorian Gray

L’objectiu del joc seria que, encarnant el personatge d’en Dorian, el jugador aconseguís el màxim de punts possibles en bellesa exterior (ideal per a metrosexuals!) i mesquinesa interior (perfecte per a tots els públics, especialment la canalla).

Gran Theft Auto VI: Victorian Era

Oliver Twist

Us sorprendrà saber que no sóc la primera que hi havia pensat… És curiós, però tothom torna cap als clàssics de la literatura quan no sap què fer. Quants punts em donarien per robar una cartera? I un mocador de roba? Pujant de nivell aprendria tècniques noves per robar?

Benvingut al món de la pobressa, ara amb un 50% més de paràsits!

Macbeth

S’està estudiant encara. Shakespeare és la font de molts videojocs, per si no ho sabíeu. O potser és manca d’imaginació dels creadors… Adaptacions força lliures, però funcionen – en les llistes de vendes i… en les contribucions crítiques i agressives dels fòrums.

Oh Macbeth! Per passar de nivell hauràs de matar al Rey Duncan

Els fills de la mitjanit

Des de petit fins a adult, tenim un protagonista amb poders sobrenaturals i que passa per una gran quantitat d’aventures: des d’aventures típicament infantils fins al lideratge d’un gran grup d’éssers també amb poders, passant per una guerra amb daltabaix religiós pel mig. És la fórmula de l’èxit… com la misteriosa recepta del seu “chutney”! Descobrir-la seria part d’una pantalla extra?

J.K. Rowling, ves-te preparant!

Pigmalió

La combinació perfecta entre joc i educació: aprèn la fonètica de l’anglès a base d’agafar el micro i pronunciar correctament les frases que apareguin a la pantalla. A mesura que obtinguis nivells superiors, podràs provar d’entrar a la alta societat britànica! I què tal introduir-hi escenes musicals al més pur estil My Fair Lady? A més de joc, karaoke!

- The rain in Spain falls mainly on the plain!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s