Un Halloween entre llibres

Estimades blogueres,

Estic començant a preparar la nit de Halloween i, com a bon lector, m’agradaria passar una nit literària esgarrifant. Necessito suggerències, podria comptar amb la vostra inestimable ajuda?

Valdemar

Benvolgut amic,

A Dr Read Good també estem ficades de ple amb les preparatius per a la nit de bruixes i, evidentment, les nostres biblioteques s’han omplert de nous llibres del gènere del terror. Seria una evidència mencionar que en els darrers anys hi ha hagut una explosió de creació literària al voltant de personatges terrorífics i fantàstics (per què no concretar…? A Dr Read estem cansades dels VAMPIRS!). No obstant, el gènere del terror per se encara queda en un segon pla, ja que aquest tipus d’històries es decanten més per elements més fantàstics.

Recomanació del doctor: Des de Dr Read Good volem fer una reivindicació pels clàssics del gènere! Anant enrere en el temps, trobem Lovecraft. Volem destacar A la cripta i La reunió. Si el que prefereixes és alguna cosa més moderna (tot i que tampoc tan moderna, ambdós escriptors eren amics), llavors et suggerim que facis un tast de Clark Ashton Smith amb El relato de Satampra Zeiros, una història a cavall del terror i la fantasia.

Bon Castalloween!

En la Cripta (Alianza Editorial)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s