El zum-zum de la web: Pequeñas mentirosas, Sherlock al quadrat i més!

Els fans de Sherlock Holmes estan d’enhorabona, sempre i quan estiguin disposats a renunciar a la prosa de Conan Doyle. En canvi, els aficionats a Sara Shepard, Lovecraft i Monthy Python rebran notícies molt menys problemàtiques.

MTV està a punt d’estrenar la sèrie Pequeñas mentirosas (un plaer culpable que ha gaudit d’eun èxit inesperat als Estats Units), basada en la saga Pretty Little Liars de Sara Shepard. Una bona notícia per als aficionats a aquesta sèrie de misteri adolescent i un punt macabra: la novena entrega Twisted sortirà a la venda el mes de juliol d’aquest any.

Per als fans de Sherlock Holmes, una novel·la en què un grup d’aficionats al detectiu creat per Conan Doyle es decideixen a resoldre un assassinat seguint els passos del mestre: The Sherlockian.

I si no us conformeu amb imitadors, aquí teniu la seqüela oficial de Sherlock Holmes, de la mà d’Alex Rider i els hereus de Conan Doyle.

A Las excavaciones de R’Lyeh, Riccardo Frigoli exposa la fructífera relació que H. P. Lovecraft va mantenir amb l’arquelogia.

Fans de Monthy Python, ja el tenim aquí: un recull de les referències literàries que es poden trobar als seus gags clàssics.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s