4 llibres per als moments All-bran

I sí, us semblarà una mica de mal gust, però ha arribat l’hora de fer caure tabús: tothom, absolutament tothom, ha de visitar unes quantes vegades a la setmana en senyor Roca. I, en el cas que no sigui així, recomano Forlax. Sempre he pensat que aquests moments de la quotidianitat fan malgastar temps que es podria invertir en activitats més interessants. Doncs bé, no té perquè ser així si aprofitem d’aquests moments d’intimitat per llegir! Aquí us presento unes quantes idees literàries per tenir aprop del vàter. I vosaltres? Quins son els vostres llibres de lavabo?

Calvin and Hobbes, Bill Watterson

Les tiretes còmiques son una lectura perfecta per a aquells moments, ja que les històries curtes ens permetran de no perdre el fil. I a qui no li diverteixen les aventures de Calvin amb la seva extraordinària imaginació? Amb Hobbes, el seu tigre de peluix us garanteixo una bona estona divertida al lavabo.

From lost to the river, Federico López Socasau i Ignacio Ochoa Santamaría

Aquest seria un moment From lost to the river

Bé, tècnicament aquest llibre no hauria de tenir cabuda al nostre bloc, però donat que és un manual d’anglès un pèl especial, l’inclouré. Ochoa i Socasu introdueixen una nova manera (o destruir) la llengua anglesa, traduint literalment expressions espanyoles a l’anglès. Això si, jo for if the flies us recomano de no utilitzar-les per lligar a les platges de la Costa Brava!

So You Think You Know The Simpsons, Clive Gifford

El famós moment "yo juego con mi melocotonero"

En cap moment he promès qualitat literària en aquest article. Però, ah! La nostra sèrie de l’adolescència, el ritual d’asseure’s al migdia davant el televisor per veure els mateixos capítols una i una altra vegada… Però veient deu vegades com Bart Simpson ven la seva ànima al diable no és suficient per respondre aquest quizz.

El fantasma de Canterville i altres contes, Oscar Wilde

Els anomenats “toilet books” no tenen perquè ser literatura barata! Un llibre que va estar molt de temps al costat del meu vàter va ser El fantasma de Canterville i altres contes, ja que l’obra em permetia anar-la llegint de manera intermitent però conservant la qualitat literària.

Anuncis

2 pensaments sobre “4 llibres per als moments All-bran

  1. Ai, em temo que no puc aportar gaire cosa. Un clàssic és llegir el diari en aquests moment all-bran, però ni això no faig. Potser hio hauré de posar en pràctica. El from lost to the river m’ha fet molta gràcia. Ves que no comenci per aquí.

  2. Ara fa anys que no em passa, però mentre vivia a casa els meus pares havia llegit grans obres de la literatura universal assegut a la tassa del wàter. No tot l’Ulisses del Joyce però una gran part. El wàter es va convertir en un espai de pau i solitud dins d’un pis no massa gran i superpoblat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s