Creant noves tradicions: lectures de Halloween

Alguna vegada he lamentat que aquells que no són ni catalans ni catalanes no tinguin el plaer de tenir una festa on la gent es regala llibres. I Neil Gaiman també sembla estar-ne força afligit perquè ha proposat instaurar una tradició en què per a Halloween la gent es regali llibres. Nosaltres també hem decidit de fer el mateix i com que creiem que la col·lecció de Pesadillas ja està força usada i passada de moda, us fem una mini-guia de llibres que podeu regalar aquesta Castanyada.

The Shining, Stephen King

Juntament amb la pel·lícula que es va inspirar en la novel·la de King, The Shining és probablement la història de terror que més m’ha marcat. Incapaç d’acabar el llibre i amb prou feines aconseguint mirar tota la pel·lícula en una sola vegada, sempre recordaré com em va costar dormir durant setmanes després. Sí, sóc poruga, què voleu.

El senyor de les mosques, William Golding

Quan he preguntat a la Marta quines històries de por recomanaria, la seva resposta ha estat precisament aquesta novel·la. Sí, la Marta és així, considera que El senyor de les mosques hauria de ser considerada una història de por perquè és… terrorífica! Doncs ja sabeu, si voleu traumatitzar uns quants adolescents (com em van fer a mi) no dubteu a regalar-los aquesta novel·la.

Un món feliç, Aldous Huxley

Un altre llibre d’aquells que no és de por però que hauria de ser-ho. Qui no es terroritzar amb la visió del futur de Huxley? Jo personalment no tinc ganes que el temps passi.

Walking Dead, Apocalipsi Zombie Ya, diversos autors

No us puc garantir la qualitat literària d’aquest assaig, però volia donar un toc gafapasta a la meva llista així que l’he inclòs. I com que els zombis estan de moda… què? Que no és un argument vàlid?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s