Seccions

Ressenyes

Dedicarem aquest espai a ressenyar llibres d’actualitat que han arribat al nostre país durant els últims mesos (o anys). Els nostre punt de vista barreja bon humor i amor per la literatura a parts iguals, és la nostra recepta única!

Inèdits

Aquest és un dels espais de Dr Read Good que més ens emociona, volem oferir l’oportunitat als nostres lectors de descobrir abans que ningú les novetats que arribaran a les nostres terres. Llegim en el seu idioma original els llibres que tothom buscarà d’aquí uns mesos i els ressenyem per tal que no hagis d’esperar ni un minut més del compte

Clàssics

La nostra definició de clàssic és més àmplia que no pas l’habitual “llibres d’autors morts”, aquí parlarem d’obres que creiem que guanyaran l’estatus de clàssic en el futur, una aposta arriscada, però per compensar, també parlarem de llibres d’autors morts!

El termòmetre

Com sabrà qualsevol que navegui habitualment per Internet,  l’individu postmodern obté plaer creant llistes sobre les qüestions més sorprenents. Potser es tracta d’un intent desesperat de posar ordre en un món massa complex o d’allargar la mà a d’altres persones amb gustos similars, o potser és que simplement són divertides! En tot cas, us convidem a compartir les vostres llistes literàries amb tots nosaltres.

Poesia

Un petit espai obert a tothom per parlar de poesia. De tant en tant, penjarem un breu poema escollit per una de les nostres col·laboradores seguit d’un breu comentari, a continuació obrirem el debat: Què en penseu? Esteu d’acord amb l’opinió de les nostres col·laboradores? Penseu que estem equivocades? Voleu oferir un matís que ens ha passat per alt? Aquest és el vostre espai.

Consultori literari

Mentre planejàvem la creació de Dr Read Good al nostre cau seu central vam decidir que volíem oferir un servei únic als nostres lectors, el resultat és la secció “Consultori literari”. Imitant els consultoris sentimentals, el nostre objectiu és unir cada lector amb el seu llibre: l’últim llibre del teu autor favorit t’ha decebut i necessites canviar d’aires? Vols regalar un llibre, però no saps per on començar? Ets incapaç d’escollir entre la selecció de llibres que et miren amenaçadorament des de la tauleta de nit? Nosaltres fem la feina per tu. Envia’ns un missatge amb el teu problema, indica’ns gustos i aficions i tot allò que creguis que ens pot ser útil i per guanyar-te punts extra, sempre hi pots afegir alguna anècdota divertida, t’ho agraïrem!

Envia’ns les teves consultes a dr.read.good@gmail.com

The Lonely Doctors

Aquest és l’espai dedicat a les nostres col·laboracions amb el bloc amic The Lonely Walkers. Fotografia i literatura tot en un!

Qüestionari Proust 2.0

Hi ha poques coses menys originals que demanar-li a un escriptor que respongui al Qüestionari Proust. Les preguntes que va respondre l’escriptor francès s’han convertit en l’últim refugi de molts entrevistadors mandrosos, així que a Dr Read Good no serem menys i també l’aplicarem, això sí, amb una petita diferència: els nostre qüestonari l’emplenaran grans personatges de la literatura. Que com ens ho hem fet per contactar amb els personatges ficticis? No us revelarem els secrets de l’ofici, però podem dir que la Inés i jo tenim “contactes”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s